Språket som verktyg!

Bokmässan i Göteborg 26-29/9

Den 26 september presenterar jag min nya bok Mannen som gick ut och kom in på Bokmässan i Göteborg. En bok som jag hoppas ska stimulera många att upptäcka glädjen i språket och vilja läsa och skriva mer. Boken bygger på texter från skrivarverkstäder jag haft med unga människor under 30 år. Välkommen till Karnstedts förlag: Monter C05:32

I förlagets monter kan ni också träffa författaren Victor Estby som berättar om sin bok  Versting. Han framträder tillsammans med musiker Fred Lane. De säljer också sin CD Rättvisor och kontroverser 

Dessutom finns möjligheten att köpa ett grafisk blad Ingo av konstnären Lajos Flesser samt grafiska blad av konstnären Bengt Olson. Han har illustrerat Selma Lagerlöfs berättelse Nils Holgerssons underbara resa. Boken finns också att köpa i montern.Notiser:

Nya tider -nya möjligheter

Jag flyttade till Nora sommaren 2023, efter att ha bott i Båstad i tretton år. För andra gången går flyttlasset i den riktningen, på...

Föreläsaren
Ny utgångspunkt i Bergslagen

Sommaren 2023 flyttade jag till Nora efter att ha bott i Båstad i tretton år. Bytte havet, ljuset och horisonten...

Förlaget
Slamfarmen i jubileumsutgåva.

Med anledning av att min debutroman Slamfarmen, en bok som kraftigt hyllades av kritikerna och läsarna, fyllde 40 år gav jag ut...

Författaren
Slamfarmen åter aktuell. 

1977 debuterade jag med den uppmärksammade och kritikerrosade romanen Slamfarmen som bygger på mina dagboksanteckningar från ett tungt och farligt arbete på...