Språket som verktyg!

Författaren

Slamfarmen åter aktuell. 

1977 debuterade jag med den uppmärksammade och kritikerrosade romanen Slamfarmen som bygger på mina dagboksanteckningar från ett tungt och farligt arbete på en kemisk industri. Den hyllades som den tidens stora generationsroman men den har fortfarande mycket att säga om livet som arbetare varför jag ger ut en jubileumsutgåva med nyskrivet efterord. Återstår att se om den forfarande anses vara ”blixtrande intelligent, djupt allvarlig och starkt analytisk…med samma intensitet som i en krigsskildring”. Så skrev författaren Lars Gustafsson i Expressen. Och Torgny Lindgren prisade den i Svenska Dagbladet som ”obarmhärtig rolig”. Aftonbladets Lennart Bromander skrev att den var ”…ett ovanligt välriktat knytnävsslag mitt i veka livet på vårt borgerliga krissverige.” Andra kritiker sa att de sträckläste den. Så bara kastar er över den ni som vill uppleva den på nytt eller aldrig tagit del av den. Finns i storpocket.

Fantastiskt mottagande av Karlssons pojke.

Nya boken har fått ett fantastiskt mottagande. Alla recensenter är enbart positiva. Det enda negativa är de stora tidningarnas kallsinnighet. De vägrar envist att ge utrymme åt författare på mindre förlag. Men jag tänker inte låta det påverka mig, jag har min frihet och stolthet och läsarna med mig. Får många uppskattande brev, underbara samtal vid bokmässor och författarkvällar och boken drar blickarna till sig och säljer bra. Här kan ni se en del utlåtanden:

”Karnstedt framhärdar, sympatiskt och synnerligen respektingivande, i strävan att skriva inträngande och skarpladdade skildringar av arbetet och arbetets betydelse i vardagslivet.”

Crister Enander, Helsingborgs Dagblad

” …Karlssons pojke är som ett slags brinnande testamente över en lång yrkeskarriär som fabriksarbetare, författare och läsfrämjare, en blandning av självbiografi och fiktion.”

Ulf Lundén, Dala-Demokraten

”Ett imponerande verk om Sverige idag…Karnstedt tar tempen på dagens samhälle, seriöst, men på ett underhållande sätt.”

Bengt Åkerblom, Wermlandia

”När jag läser…novellsamlingen Karlssons pojke… tänker jag på ”förbedjare” som Lars Ahlin, Göran Tunström och Björn Ranelid.”

Erik Löfvendahl, Arbetet

”Karnstedts språk är fyllt av en obändig berättarglöd, stundom strålande vackra metaforer och hela tiden en klargörande enkelhet.”

Pia Lindestrand, Tidskriften Klass

 

”Det är givetvis en politisk bok, lättas att sammanfatta under begreppet kamp. Karnstedt vill att hans texter ska förändra läsaren och indirekt också samhället.”

Anders Hjertén, Värmlands Folkblad

”Torgny Karnstedts novell Efter oss är så fint komponerad att den på ett övertygande sätt förmår väva samman en berättelse om det svenska folkhemmets uppgång och fall med vår tids dramatiska globala skeenden.”

Magnus Nilsson, litteraturprofessor, Malmö högskola

 

”Jag läser Karlssons pojke med stor behållning beundran för en så udda bok – jag känner ingen sådan varse sig i Sverige eller utanför. Storartat!”

Philippe Bouquet, professor, Le Man och Ivar-Lo-pristagare för sin forskning om svensk arbetarlitteratur.

Ny termin börjar – ny bok färdig

Nu har min nya bok kommit – Karlssons pojke. En skildring av Sverige och en värld i förvandling. Noveller om liv, arbete och barn. 286 sidor. Formgiven av Michael Olsson, Malmö. Landade den i dag den 3 augusti. M;in bror, min kusin och hans söner var här och hjälpte mig att bära. Tre pallar eftersom jag också ger ut en annan författare på mitt förlag, Victor Estby. Även hans bok Under kom. En tvillingfödsel med akut kejsarsnitt. Nu väntar ett omfattande arbete med boksläpp, releasefester och föreläsningar. Snart on the road again efter sommarens siesta. Ska besöka Malmö, Göteborg, Stockholm, Örebro, Karlstad, Lidköping, Växjö, Markaryd, Borås, Kramfors, Härnösand, Sundsvall, Skellefteå, bland annat. Fler platser tillkommer.

En månads vinteride

Efter ett år fyllt av föreläsningar som aldrig förr tar jag paus en månad. Ska skriva på en novellsamling som ska komma nästa år. Känner tacksamhet för att jag haft så många uppdrag men nu tar glädjen att få skriva över ett tag. Hoppas ni är sugna på en ny bok av mig.

Sommaren innebär skrivtid.

Nu närmar sig vårterminen sitt sitt slut. Sommaren välkomnas. Ser fram emot att få komma igång med mitt eget författande igen. För det krävs lugn och ro, något som är svårt att få under terminerna då jag föreläser flitigt. En ny roman väntar, en novellsamling och sedan ett nytt teatermanus. Så om det blir en regnig sommar kommer jag inte att beklaga mig, även om jag älskar solen, ljuset och värmen.

Värmländsk bokmässa i Karlstad.

Fredagen den 31 oktober och lördagen den 1 november finns jag som utställare på den Värmländska bokmässan i Karlstad. Jag delar utrymme med min gode vän, galleristen Lajos Flesser som kommer att visa illustrationer från nyutgåvan av Nils Holgerssons underbara äventyr, signerade Bengt Olson. Grafiska blad finns till försäljning. Även Flessers berömda bild av Ingo Johansson, som han sparade under sin tid som boxare, finns att beskåda och köpa. Jag kommer förutom att sälja förlagets egna böcker att erbjuda antikvariska böcker. Bokmässan äger rum på Carlstad Congress Center. Öppettider 10.00-17.00.

Hålltider på Bok och Bibliotek 2014.

För er som är på Bokmässan vill jag informera var jag finns. Har ingen egen monter i år. Här följer alla hålltider:Torsdag 25/9 träffas jag kl. 10.00-10.20 i DN:s monter F01:39. Då är jag tillsammans med Martin Widmark och Reza Sahle från Berättarministeriet. Kl. 10.20-10.40 samtalar jag med Jan Gradvall och Dilsa Demirbag-Sten. Senare samma dag 12.20-12.40 finns jag i Bonniers barnmonter B04:02. Då tillsammans med Reza från Berättarminsiteriet. Moderator är Cloette van Luik. Rubrik: ”Så tänder vi läsgnistan hos barn”.Fredag 26/9 är jag åter i DN:s monter kl. 10.00-10.20, då tillsammans med Dilsa Demirbag-Sten och Stina Wirsén. Moderator Cloette van Luik. Vid det tillfället kommer jag att få motta Riksskådebanans kulturpris 2014. Kl. 12.00-12.30 är jag hos Svensk Biblioteksförening under rubriken: ”Bibliotekarien + Berättarministeriet = Kärlek”. Vi kommer under dessa samtal att beröra vilka konsekvenser de sjunkande resultaten när det gäller läsförmågan hos unga är för de unga men också för samhället och hur de påverkar demokratin. Vi lyfter också frågan om vad som behöver göras för att vända utvecklingen och hur vi kan tända läsgnistan.Lördag 27/9 kommer jag kl. 13.00-13.30 att mottaga Björn Ranelids pris, som delas ut i samarbete med Lärarnas Riksförbund i deras monter C04:20, av Ranelid personligen. Kom gärna dit, det skulle glädja mig mycket.Söndagen den 28/9 deltar jag kl. 12.00 hos ABF, monter B09:19, i en kavalkad tillsammans med Henrik Johansson, Pia Lindestrand, Agneta Thomasin Svensson och Oscar Garcia från Föreningen Arbetarskrivare. Vi kommer att berätta om vår senaste hyllade antologi ”Det arbetande folket”.Resten av tiden kommer jag att mingla, gå på bra seminarier, besöka Värmlandsmontern för att träffa goa människor och höra på bra program, stanna var helst jag får lust, slå mig ner med en kopp kaffe och vara öppen för samtal med alla som är hågade. Min monter i år består av en axelväska där jag har några böcker och foldrar. Vi ses på mässan!

Björn Ranelidpriset 2014.

Den 20 maj på min födelsedag fick jag veta att jag skulle få årets Björn Ranelidspris. Dagen efter, på Björns födelsedag, blev det tillkännagivet officiellt. Priset delas ut på årets bokmässa i Göteborg lördagen den 27 september i Lärarnas Riksförbunds monter C 04:20. Ur motiveringen: ”Torgny Karnstedt är en av ordets och litteraturens främsta apostlar i Sverige”

Hela motiveringen:

Björn Ranelid och Lärarnas Riksförbund tillkännager i dag att Torgny Karnstedt är årets mottagare av Björn Ranelidpriset.

”Jag är en herde som vaktar flocken av ord, men ibland händer det att ett lamm springer bort eller att mamman blir riven till döds av ett rovdjur. Då sörjer jag och min själ sätter sig att vila på ett rosenblad. Ordet  väger ingenting och likväl är det mäktigare än allting annat i världen. Bokstäverna uppstår från döden när du läser dem. Ingen människa undgår språket i skrift och tal. Torgny Karnstedt är en av ordets och litteraturens främsta apostlar i Sverige. I mer än trettio år har han rest och verkat i det skriva och talade ordets tjänst på bibliotek, skolor, fabriker och olika företag i riket. Torgny Karnstedt är utbildad svetsare. Sedan 1990 har han varit författare och föreläsare på heltid. Han ser till att hålla gnistbildningen vid liv och fäller inte visiret när han möter skolelever som bjuder motstånd i den stund böcker och skrivande kommer på tal. Lyssnarna lämnar klassrummet med svetslågan i blicken. Han har mött åtminstone 300 000 (trehundratusen) barn och unga människor i Sveriges skolor och därtill lett skrivarkurser och skrivit skönlitterära böcker, artiklar, krönikor och essäer i olika ämnen. Han medverkat i många antologier. Torgny Karnstedt debuterade som författare år 1977 med romanen Slamfarmen och för densamma tilldelades han tidningen VI :s litteraturpris. det är en stor ära för mig och Lärarnas Riksförbund att få kungöra 2014 års mottagare av Björn Ranelidpriset.

Priset kommer att delas ut under Bokmässan i Göteborg, lördagen den 27 september i Lärarnas Riksförbunds monter C 04:20

Regionombud för Sveriges Författarförbund 

Författarförbundet är i färd med att bygga upp ett nätverk av regionombud som ska bevaka ordområdet inom kulturen. Det skrivna ordet är språk- och kulturbärande och en förutsättning för spridningen av demokratiska värden. Litteraturen är också ett eget konstområde och en vitaliserande kraft i samhället. Det är av stor vikt att skolan ges utrymme och resurser att arbeta med litteraturen som pedagogiskt verktyg där lustläsning och eget skrivande står i centrum. Bemannade, tillgängliga och välutrustade skolbibliotek skötta av utbildad personal borde vara en självklarhet men är det inte. I dag saknar många skolor skolbibliotek trots att det är inskrivit i lagen att så ska vara fallet. Vidare måste folkbiblioteken få möjlighet att arbeta med sitt läsfrämjande uppdrag. Vi vill verka för att professionella författare och översättare ska beredas utrymme att medverka i olika sammanhang och då arvoderas lägst i enlighet med de riktlinjer som Författarförbundets rekommenderat. Vi vill också se till att regionerna stöder läsfrämjande och litteraturspridande projekt som bygger på kvalitet, bredd och tillgänglighet. Vi vill också att regionerna ska verka för att ta emot fristadsförfattare. Jag är regionombud för Skåne och välkomnar alla som vill söka stöd i dessa frågor inom regionen att höra av sig för att stärka ordets värde och bygga nätverk.

Föreningen Arbetarskrivare

I mars valdes jag om till vice ordförande i Föreningen Arbetarskrivare för tredje året i rad. Ett hedersamt uppdrag. Vi är en rikstäckande förening som verkar för att lyfta fram människors arbete och vardag. Vi utvecklar berättarkonsten tillsammans, ger ut egna antologier, har krönikörer i de stora fackliga tidskrifterna. Vi ger de många i samhället en röst. Våra historier gör skillnad.  Vi erbjuder även skrivarkurser och delar ut stipendier. I år tilldelades vårt stipendium om 5000 kronor till Carola Ankarborg från Gävle.  Mer om henne och vår förening kan du läsa på vår hemsida: www.arbetarskrivare.se. Den 14 juni släpper vi vår nionde antologi – Det arbetande folket. Medverkar gör 35 medlemmar.

DAF-för-BR
530 thoughts on “Författaren

 1. Pingback: business cash advance pasco

 2. Pingback: news news news

 3. Pingback: 20mg usa

 4. Pingback: buy c5 cialis

 5. Pingback: walmart cialis

 6. Pingback: fastest delivery of generic cialis

 7. Pingback: 4569987

 8. Pingback: Zakhar Berkut hd

 9. Pingback: cialis without prescriptions canada

 10. Pingback: express scripts pharmacy

 11. Pingback: Chloromycetin

 12. Pingback: ed pills comparison

 13. Pingback: lasix 500 mg price

 14. Pingback: levitra oder viagra oder cialis

 15. Pingback: non prescription ed drugs

 16. Pingback: buy cialis tadalafil tablets

 17. Pingback: erectile dysfunction pills

 18. Pingback: finasteride 1 mg

 19. Pingback: finasteride buy online

 20. Pingback: tadalafil pill

 21. Pingback: amoxicillin 500 mg without a prescription

 22. Pingback: order clomid

 23. Pingback: buy cialis in cro

 24. Pingback: legal canadian prescription drugs online

 25. Pingback: viagra without prescription

 26. Pingback: web medical information

 27. Pingback: best ed pills

 28. Pingback: how plaquenil works

 29. Pingback: paxil erectile dysfunction

 30. Pingback: usa pharmacy india

 31. Pingback: neurontin substitutes

 32. Pingback: cheap online pharmacies from india

 33. Pingback: cialis dapoxetine

 34. Pingback: dapoxetine cialis

 35. Pingback: free shipping for cialis

 36. Pingback: college paper writing service

 37. Pingback: cheap essay

 38. Pingback: rogaine and propecia

 39. Pingback: example dissertation

 40. Pingback: zithromax capsules 250mg

 41. Pingback: cheap essay writing service online

 42. Pingback: essay writers toronto

 43. Pingback: neurontin prices

 44. Pingback: thesis proposal help

 45. Pingback: zithromax for sale online

 46. Pingback: custom essays writing service

 47. Pingback: thesis to book

 48. Pingback: prescription without a doctor's prescription

 49. Pingback: sat essay help

 50. Pingback: where can i buy metoclopramide 10mg

 51. Pingback: synthroid vs generic

 52. Pingback: diflucan oral

 53. Pingback: walmart priligy

 54. Pingback: clomid and multiples

 55. Pingback: buy prednisolone

 56. Pingback: doxycycline price walgreens

 57. Pingback: viagra over the counter walmart

 58. Pingback: where can i purchase zithromax online

 59. Pingback: viagra cost

 60. Pingback: cheap viagra online

 61. Pingback: albuterol 5931057922

 62. Pingback: ivermectin virus

 63. Pingback: online doctor prescription for viagra

 64. Pingback: atorvastatin 20 mg usa

 65. Pingback: azithromycin price canada

 66. Pingback: lasix without a prescription

 67. Pingback: augmentin 600

 68. Pingback: generic pills for sale

 69. Pingback: terbinafine 250 mg nz

 70. Pingback: lamotrigine 25mg no prescription

 71. Pingback: why is business ethics important essay

 72. Pingback: i need help writing my essay

 73. Pingback: writing essay my holiday

 74. Pingback: write my fluid mechanics research paper

 75. Pingback: cheap essay writing service

 76. Pingback: what is cialis

 77. Pingback: buy viagra online usa

 78. Pingback: viagra precios

 79. Pingback: cialis vs viagra effectiveness

 80. Pingback: where can i buy azathioprine

 81. Pingback: buy myambutol

 82. Pingback: how much does generic viagra cost

 83. Pingback: buying cialis

 84. Pingback: buy floxin

 85. Pingback: cialis

 86. Pingback: loperamide coupon

 87. Pingback: how to identify original cialis

 88. Pingback: cost of sumatriptan

 89. Pingback: generic nitrofurantoin

 90. Pingback: cephalexin tablets

 91. Pingback: hydrochlorothiazide 5mg united kingdom

 92. Pingback: generic viagra online canada

 93. Pingback: lasix 100mg

 94. Pingback: viagra without a doctor prescription canada

 95. Pingback: what dosage of zithromax for chlamydia

 96. Pingback: where to buy medicine: "ivermectin"?

 97. Pingback: nitrofurantoin purchase

 98. Pingback: hoe lang werkt viagra pil

 99. Pingback: waar koop ik cialis

 100. Pingback: where can you buy cialis online

 101. Pingback: what is the side effects of viagra tablets

 102. Pingback: alendronate 35mg pricealendronate australia

 103. Pingback: top ed pills

 104. Pingback: ed dysfunction treatment

 105. Pingback: gpckszwm

 106. Pingback: tamsulosin otc

 107. Pingback: ed pills online

 108. Pingback: estradiol usa

 109. Pingback: cheap cialis

 110. Pingback: gktyzbhx

 111. Pingback: how to buy erythromycin 250 mg

 112. Pingback: generic cialis in india

 113. Pingback: 141genericExare

 114. Pingback: order permethrin 30g

 115. Pingback: amitriptyline no prescription

 116. Pingback: viagra

 117. Pingback: how to buy venlafaxine 75 mg

 118. Pingback: buy viagra in philippines

 119. Pingback: bisacodyl price

 120. Pingback: doxycycline tablets

 121. Pingback: order oxybutynin 5 mg

 122. Pingback: phenytoin 100mg tablet

 123. Pingback: buy viagra without prescription

 124. Pingback: cheapest fluconazole

 125. Pingback: generic cialis tadalafil 20mg

 126. Pingback: acetazolamide 250mg for sale

 127. Pingback: 20 mg generic sildenafil

 128. Pingback: how to purchase tolterodine

 129. Pingback: trazodone usa

 130. Pingback: cheap desmopressin mcg

 131. Pingback: rosuvastatin coupon

 132. Pingback: cialis/generic

 133. Pingback: cost of warfarin

 134. Pingback: meds without a doctor prescription

 135. Pingback: carvedilol 12.5 mg without a prescription

 136. Pingback: prochlorperazine united states

 137. Pingback: canadian pharmacy ezzz viagra

 138. Pingback: clozapine 25mg tablet

 139. Pingback: tadalafil

 140. Pingback: clindamycin 150mg without a prescription

 141. Pingback: viagra click here info buy cialis

 142. Pingback: loratadine cost

 143. Pingback: cialis daily online

 144. Pingback: tadalafil generic

 145. Pingback: ciprofloxacin over the counter

 146. Pingback: cheap cephalexin

 147. Pingback: citalopram tablets

 148. Pingback: free cialis in canada

 149. Pingback: celecoxib uk

 150. Pingback: cheap cefuroxime

 151. Pingback: where can i buy clonidinemg

 152. Pingback: cheap buspirone

 153. Pingback: olmesartan without a prescription

 154. Pingback: dutasteride 0,5mg no prescription

 155. Pingback: viagra

 156. Pingback: anastrozole generic

 157. Pingback: buy donepezil

 158. Pingback: atomoxetine over the counter

 159. Pingback: leflunomide united states

 160. Pingback: meclizine 25mg online

 161. Pingback: glimepiride cost

 162. Pingback: fexofenadine tablet

 163. Pingback: ed drugs online from canada

 164. Pingback: how to buy spironolactone 25mg

 165. Pingback: pioglitazone pharmacy

 166. Pingback: aripiprazole 15 mg without a doctor prescription

 167. Pingback: where can i buy amoxocillin

 168. Pingback: escitalopram 10mg united states

 169. Pingback: furosemide 40 mg online

 170. Pingback: tadalafil over the counter

 171. Pingback: sildenafil tablets

 172. Pingback: zyvox 600mg medication

 173. Pingback: where can i buy zyprexa 5mg

 174. Pingback: buy viagra uk online

 175. Pingback: zyloprim price

 176. Pingback: how to purchase zovirax 400 mg

 177. Pingback: zithromax 500 without prescription

 178. Pingback: blog link

 179. Pingback: buy zestril

 180. Pingback: cialis sublingual

 181. Pingback: zanaflex 2 mg australia

 182. Pingback: wellbutrin price

 183. Pingback: voltaren australia

 184. Pingback: where can i buy verapamil 40mg

 185. Pingback: valtrex 500 mg generic

 186. Pingback: tricor medication

 187. Pingback: toprol 100mg over the counter

 188. Pingback: thorazine 50 mg canada

 189. Pingback: is viagra over the counter

 190. Pingback: buy tenormin 25mg

 191. Pingback: viagra without a doctor prescription

 192. Pingback: spiriva 9 mcg uk

 193. Pingback: skelaxin 400 mg tablets

 194. Pingback: singulair 4mg over the counter

 195. Pingback: rogaine without prescription

 196. Pingback: robaxin 500mg for sale

 197. Pingback: risperdal australia

 198. Pingback: zyrtec 70 otc

 199. Pingback: revatio 20mg online pharmacy

 200. Pingback: retin-a cream 0.05% without a prescription

 201. Pingback: remeron australia

 202. Pingback: zyrtec hives relief

 203. Pingback: reglan australia

 204. Pingback: cefdinir antibiotic

 205. Pingback: pyridium 200 mg over the counter

 206. Pingback: can i buy amoxicillin over the counter

 207. Pingback: pulmicort uk

 208. Pingback: pfizer viagra eservice

 209. Pingback: provigil usa

 210. Pingback: protonix united states

 211. Pingback: order proscar 5mg

 212. Pingback: viagra

 213. Pingback: procardia without a doctor prescription

 214. Pingback: cheap viagra

 215. Pingback: proair inhaler 100 mcg tablets

 216. Pingback: prilosec cheap

 217. Pingback: prevacid australia

 218. Pingback: prednisolone no prescription

 219. Pingback: canada drugs online

 220. Pingback: plaquenil cost

 221. Pingback: phenergan over the counter

 222. Pingback: periactin 4mg for sale

 223. Pingback: approved canadian online pharmacies

 224. Pingback: viagra gives me a headache

 225. Pingback: nortriptyline over the counter

 226. Pingback: Hydrea

 227. Pingback: motrin 200 mg price

 228. Pingback: Cialis Professional

 229. Pingback: mobic for sale

 230. Pingback: generic Zovirax

 231. Pingback: Dipyridamole

 232. Pingback: canadian online pharmacy

 233. Pingback: micardis 20mg tablet

 234. Pingback: best online pharmacy stores

 235. Pingback: men's ed pills

 236. Pingback: does walmart have viagra

 237. Pingback: where can i buy meclizine 25mg

 238. Pingback: cheapest macrobid

 239. Pingback: luvox coupon

 240. Pingback: where can i buy lopressor 25mg

 241. Pingback: generic pills

 242. Pingback: cheapest lopid

 243. Pingback: generic viagra canada

 244. Pingback: levaquin 750 mg without a doctor prescription

 245. Pingback: lamisil 250 mg medication

 246. Pingback: indocin united states

 247. Pingback: buy zithromax 500mg online

 248. Pingback: imuran pills

 249. Pingback: canadian pharmacy meds

 250. Pingback: viagra generic name

 251. Pingback: over the counter viagra substitute walgreens

 252. Pingback: where to buy viagra

 253. Pingback: click site

 254. Pingback: viagra for sale

 255. Pingback: imodium coupon

 256. Pingback: cialis generic

 257. Pingback: cialis for sale

 258. Pingback: imitrex 100 mg australia

 259. Pingback: pharmacy

 260. Pingback: cialis pill

 261. Pingback: imdur nz

 262. Pingback: hyzaar australia

 263. Pingback: geodon otc

 264. Pingback: new ed drugs

 265. Pingback: essay writing company reviews

 266. Pingback: how to purchase flonase nasal spray

 267. Pingback: cost of flomax 0,2mg

 268. Pingback: generic Cipro

 269. Pingback: etodolac 300mg for sale

 270. Pingback: where to buy erythromycin 500 mg

 271. Pingback: elavil online pharmacy

 272. Pingback: generic drugs

 273. Pingback: dramamine cheap

 274. Pingback: doxycycline online

 275. Pingback: diltiazem tablets

 276. Pingback: buy differin

 277. Pingback: cheap diamox 250 mg

 278. Pingback: depakote 250mg united kingdom

 279. Pingback: ddavp 0.1mg medication

 280. Pingback: dapsone 1000caps coupon

 281. Pingback: research methodology thesis

 282. Pingback: how to find someone to write my paper

 283. Pingback: phd thesis help

 284. Pingback: generic viagra

 285. Pingback: need help writing a research paper

 286. Pingback: cymbalta generic

 287. Pingback: essay writing service discount code

 288. Pingback: dissertation chapters

 289. Pingback: essay writing help for high school students

 290. Pingback: United healthcare viagra

 291. Pingback: order crestor 5 mg

 292. Pingback: customessaywriterbyz.com

 293. Pingback: real viagra for less

 294. Pingback: cozaar otc

 295. Pingback: help 123 essay

 296. Pingback: Canadian viagra 50mg

 297. Pingback: coumadin nz

 298. Pingback: coreg coupon

 299. Pingback: cost of combivent 50/20 mcg

 300. Pingback: cialis levitra

 301. Pingback: symbicort inhaler 160/4,5mcg usa

 302. Pingback: colchicine 0,5mg canada

 303. Pingback: US viagra sales

 304. Pingback: clozaril purchase

 305. Pingback: clonidine 0,1mg for sale

 306. Pingback: clomid 50mg purchase

 307. Pingback: Buy viagra without rx

 308. Pingback: cleocin 300mg australia

 309. Pingback: sildenafil pills buy

 310. Pingback: automatic paper writer

 311. Pingback: essay writing service uk best

 312. Pingback: online essay help

 313. Pingback: buy an essay online cheap

 314. Pingback: write an argument essay

 315. Pingback: viagra singapore

 316. Pingback: trusted essay writing service

 317. Pingback: buy nothing day essay

 318. Pingback: how to assign oxidation number

 319. Pingback: assignment define

 320. Pingback: viagra hawaii

 321. Pingback: custom essay writing

 322. Pingback: how much is sildenafil 50 mg

 323. Pingback: cbd oil for chronic pain

 324. Pingback: instant online payday loans

 325. Pingback: sildenafil 1mg

 326. Pingback: cbd oil for dogs with cancer

 327. Pingback: cbd rich hemp oil benefits

 328. Pingback: purchase viagra usa

 329. Pingback: cbd hemp oil for sale

 330. Pingback: viagra order in united states

 331. Pingback: sildenafil products

 332. Pingback: benefits of cbd rich hemp oil

 333. Pingback: cbd oil and blood pressure

 334. Pingback: sildenafil buy online without a prescription

 335. Pingback: cbd oil 300mg

 336. Pingback: amoxicillin 500 mg purchase without prescription

 337. Pingback: cbd oil for sale on amazon

 338. Pingback: personal loans tulsa

 339. Pingback: apply for payday loans online

 340. Pingback: speedy cash

 341. Pingback: generic viagra revatio

 342. Pingback: quick loans in maryland

 343. Pingback: best installment loans

 344. Pingback: Pfizer viagra canada

 345. Pingback: fast payday loans

 346. Pingback: buy viagra online canada

 347. Pingback: most trusted payday loans online

 348. Pingback: personal loans charlotte nc

 349. Pingback: car insurance price

 350. Pingback: car insurance quotes 21

 351. Pingback: car insurance texas

 352. Pingback: automobile insurance quotes florida

 353. Pingback: cialis online

 354. Pingback: cheapest online car insurance quotes

 355. Pingback: viagra 100mg generic

 356. Pingback: sr22 insurance

 357. Pingback: car insurance online now

 358. Pingback: viagra canada paypal

 359. Pingback: insurance car companies

 360. Pingback: car insurance quotes comparison sites

 361. Pingback: nationwide insurance

 362. Pingback: generic cialis

 363. Pingback: golden nugget online casino

 364. Pingback: online casino

 365. Pingback: chumba casino

 366. Pingback: casino

 367. Pingback: casino moons online casino

 368. Pingback: free slots online

 369. Pingback: best casino games

 370. Pingback: gambling casino

 371. Pingback: sugarhouse casino online nj

 372. Pingback: buy generic drugs

 373. Pingback: casino online real money

 374. Pingback: viagra.com

 375. Pingback: how to buy claritin

 376. Pingback: cipro without a doctor prescription

 377. Pingback: dog antibiotics without vet prescription

 378. Pingback: cost of cephalexin 500mg

 379. Pingback: cost of celexa

 380. Pingback: celebrex pharmacy

 381. Pingback: ceftin 500 mg without a prescription

 382. Pingback: catapres no prescription

 383. Pingback: cialis online

 384. Pingback: buy cialis

 385. Pingback: best viagra online

 386. Pingback: calcium carbonate 500 mg without a prescription

 387. Pingback: buy viagra

 388. Pingback: generic cialis no prescription

 389. Pingback: cephalexin 500 good rx

 390. Pingback: how to buy Biaxin 500 mg

 391. Pingback: cialis price in canada

 392. Pingback: cheap viagra online canada pharmacy

 393. Pingback: benicar 20mg australia

 394. Pingback: baclofen 10 mg price

 395. Pingback: buy viagra online ireland

 396. Pingback: buy avodart 0,5mg

 397. Pingback: where can i buy atarax 10 mg

 398. Pingback: mexico cialis

 399. Pingback: ashwagandha 60caps no prescription

 400. Pingback: how to buy tamoxifen 10 mg

 401. Pingback: cheapest arimidex 1 mg

 402. Pingback: viagra price in malaysia

 403. Pingback: aricept 5 mg no prescription

 404. Pingback: strattera 25 mg pills

 405. Pingback: arava 20mg cost

 406. Pingback: antivert 25mg prices

 407. Pingback: cleckleyfloors.com

 408. Pingback: where can i buy antabuse 500 mg

 409. Pingback: amoxicillin 250 mg online

 410. Pingback: buy allegra 120 mg

 411. Pingback: viagra

 412. Pingback: aldactone 25 mg otc

 413. Pingback: actos 30 mg tablets

 414. Pingback: abilify 10mg over the counter

 415. Pingback: legit canadian online pharmacy

 416. Pingback: viagra

 417. Pingback: finasteride 5 mg cheap

 418. Pingback: viagra cost

 419. Pingback: cost of lexapro 20 mg

 420. Pingback: propecia 5mg prices

 421. Pingback: canadian pharmacy

 422. Pingback: lasix 40mg cost

 423. Pingback: levitra 60 mg pharmacy

 424. Pingback: generic cialis

 425. Pingback: sildenafil 50 mg price

 426. Pingback: lm360.us

 427. Pingback: Cialis 60 mg usa

 428. Pingback: buy sildenafil

 429. Pingback: order Cialis 20 mg

 430. Pingback: https://www.azhydroxychloroquine.com

 431. Pingback: Cialis 60mg cheap

 432. Pingback: Cialis 10mg generic

 433. Pingback: cialis pills

 434. Pingback: viagra buy

 435. Pingback: cheap Cialis 60mg

 436. Pingback: cialis generic tadalafil

 437. Pingback: Cialis 60 mg generic

 438. Pingback: where to buy viagra

 439. Pingback: Cialis 40 mg united kingdom

 440. Pingback: Cialis 40mg australia

 441. Pingback: buy hydroxychloroquine

 442. Pingback: Cialis 40 mg pharmacy

 443. Pingback: Viagra 120mg no prescription

 444. Pingback: http://grassfed.us

 445. Pingback: online viagra

 446. Pingback: cialis coupon

 447. Pingback: Viagra 130mg pills

 448. Pingback: cheap Viagra 200 mg

 449. Pingback: Viagra 100mg uk

 450. Pingback: cheap sildenafil

 451. Pingback: Viagra 25 mg pills

 452. Pingback: Viagra 100 mg coupon

 453. Pingback: how to buy Viagra 200mg

 454. Pingback: Viagra 150 mg purchase

 455. Pingback: buy generic cialis australia

 456. Pingback: viagra hong kong where to buy

 457. Pingback: sildenafil 100mg price

 458. Pingback: where can i buy cheap viagra in australia

 459. Pingback: http://cialistodo.com

 460. Pingback: buy viagra online no prescrip

 461. Pingback: online casinos real money

 462. Pingback: real money online casino

 463. Pingback: safe viagra on the web

 464. Pingback: buy viagra cheap

 465. Pingback: canadian pharmacy cialis

 466. Pingback: buy viagra new york

 467. Pingback: sildenafil

 468. Pingback: buy cialis online reddit

 469. Pingback: viagra pill

 470. Pingback: viagra canada

 471. Pingback: generic sildenafil

 472. Pingback: viagra pills for sale

 473. Pingback: buy viagra

 474. Pingback: viagra cheap

 475. Pingback: free casino games

 476. Pingback: online casino real money usa

 477. Pingback: best online casino usa

 478. Pingback: slots real money

 479. Pingback: new cialis

 480. Pingback: cialis internet

 481. Pingback: buy viagra no prescription required

 482. Pingback: cialis generic

 483. Pingback: slots online

 484. Pingback: online casino voucherstation

 485. Pingback: best online australian casinos

 486. Pingback: cialis 5 mg

 487. Pingback: best real money online casinos

 488. Pingback: casinos

 489. Pingback: compare prices viagra generic 100mg

 490. Pingback: viagra for sale

 491. Pingback: cash advance

 492. Pingback: payday loans online

 493. Pingback: how long does cialis last

 494. Pingback: payday loans online

 495. Pingback: order careprost eyelash free shipping

 496. Pingback: tadalafil vs sildenafil

 497. Pingback: chewable viagra 100mg

 498. Pingback: online casino slots no download

 499. Pingback: live casino slots online

 500. Pingback: generic viagra cost

 501. Pingback: casino games online

 502. Pingback: buy cialis

 503. Pingback: best online casino

 504. Pingback: sildenafil 100mg price walmart

 505. Pingback: levitra

 506. Pingback: generic vardenafil

 507. Pingback: cialis mastercard

 508. Pingback: online canadian pharmacy

 509. Pingback: hydroxychloroquine mexico over the counter

 510. Pingback: cheapest ed pills online

 511. Pingback: cheapest ed pills online

 512. Pingback: new ed pills

 513. Pingback: cheap viagra

 514. Pingback: can you buy chloroquine over the counter

 515. Pingback: buy generic viagra online

 516. Pingback: careprost

 517. Pingback: cialis 5 mg

 518. Pingback: generic cialis 2019

 519. Pingback: when will cialis be over the counter

 520. Pingback: over the counter viagra

 521. Pingback: order cialis online

 522. Pingback: buy ciprofloxacin

 523. Pingback: tadalafil without a doctor's prescription

 524. Pingback: fast shipped viagra from canada

 525. Pingback: generic ventolin

 526. Pingback: Buy viagra brand

 527. Pingback: Brand name viagra

 528. Pingback: cost of cialis

 529. Pingback: buy cialis online

 530. Pingback: Generic viagra next day deliveryNotiser:

Föreläsaren

Besvärliga tider – nya möjligheter. I dessa tider med Covid 19 och global pandemi har vi kulturarbetare drabbats hårt. Vi har förlorat vår ekonomiska bas,...

Förlaget
Slamfarmen i jubileumsutgåva.

Med anledning av att min debutroman Slamfarmen, en bok som kraftigt hyllades av kritikerna och läsarna, fyllde 40 år gav jag ut...

Författaren
Slamfarmen åter aktuell. 

1977 debuterade jag med den uppmärksammade och kritikerrosade romanen Slamfarmen som bygger på mina dagboksanteckningar från ett tungt och farligt arbete på...