Språket som verktyg!

Författaren

Slamfarmen åter aktuell. 

1977 debuterade jag med den uppmärksammade och kritikerrosade romanen Slamfarmen som bygger på mina dagboksanteckningar från ett tungt och farligt arbete på en kemisk industri. Den hyllades som den tidens stora generationsroman men den har fortfarande mycket att säga om livet som arbetare varför jag ger ut en jubileumsutgåva med nyskrivet efterord. Återstår att se om den forfarande anses vara ”blixtrande intelligent, djupt allvarlig och starkt analytisk…med samma intensitet som i en krigsskildring”. Så skrev författaren Lars Gustafsson i Expressen. Och Torgny Lindgren prisade den i Svenska Dagbladet som ”obarmhärtig rolig”. Aftonbladets Lennart Bromander skrev att den var ”…ett ovanligt välriktat knytnävsslag mitt i veka livet på vårt borgerliga krissverige.” Andra kritiker sa att de sträckläste den. Så bara kastar er över den ni som vill uppleva den på nytt eller aldrig tagit del av den. Finns i storpocket.

Fantastiskt mottagande av Karlssons pojke.

Nya boken har fått ett fantastiskt mottagande. Alla recensenter är enbart positiva. Det enda negativa är de stora tidningarnas kallsinnighet. De vägrar envist att ge utrymme åt författare på mindre förlag. Men jag tänker inte låta det påverka mig, jag har min frihet och stolthet och läsarna med mig. Får många uppskattande brev, underbara samtal vid bokmässor och författarkvällar och boken drar blickarna till sig och säljer bra. Här kan ni se en del utlåtanden:

”Karnstedt framhärdar, sympatiskt och synnerligen respektingivande, i strävan att skriva inträngande och skarpladdade skildringar av arbetet och arbetets betydelse i vardagslivet.”

Crister Enander, Helsingborgs Dagblad

” …Karlssons pojke är som ett slags brinnande testamente över en lång yrkeskarriär som fabriksarbetare, författare och läsfrämjare, en blandning av självbiografi och fiktion.”

Ulf Lundén, Dala-Demokraten

”Ett imponerande verk om Sverige idag…Karnstedt tar tempen på dagens samhälle, seriöst, men på ett underhållande sätt.”

Bengt Åkerblom, Wermlandia

”När jag läser…novellsamlingen Karlssons pojke… tänker jag på ”förbedjare” som Lars Ahlin, Göran Tunström och Björn Ranelid.”

Erik Löfvendahl, Arbetet

”Karnstedts språk är fyllt av en obändig berättarglöd, stundom strålande vackra metaforer och hela tiden en klargörande enkelhet.”

Pia Lindestrand, Tidskriften Klass

 

”Det är givetvis en politisk bok, lättas att sammanfatta under begreppet kamp. Karnstedt vill att hans texter ska förändra läsaren och indirekt också samhället.”

Anders Hjertén, Värmlands Folkblad

”Torgny Karnstedts novell Efter oss är så fint komponerad att den på ett övertygande sätt förmår väva samman en berättelse om det svenska folkhemmets uppgång och fall med vår tids dramatiska globala skeenden.”

Magnus Nilsson, litteraturprofessor, Malmö högskola

 

”Jag läser Karlssons pojke med stor behållning beundran för en så udda bok – jag känner ingen sådan varse sig i Sverige eller utanför. Storartat!”

Philippe Bouquet, professor, Le Man och Ivar-Lo-pristagare för sin forskning om svensk arbetarlitteratur.

Ny termin börjar – ny bok färdig

Nu har min nya bok kommit – Karlssons pojke. En skildring av Sverige och en värld i förvandling. Noveller om liv, arbete och barn. 286 sidor. Formgiven av Michael Olsson, Malmö. Landade den i dag den 3 augusti. M;in bror, min kusin och hans söner var här och hjälpte mig att bära. Tre pallar eftersom jag också ger ut en annan författare på mitt förlag, Victor Estby. Även hans bok Under kom. En tvillingfödsel med akut kejsarsnitt. Nu väntar ett omfattande arbete med boksläpp, releasefester och föreläsningar. Snart on the road again efter sommarens siesta. Ska besöka Malmö, Göteborg, Stockholm, Örebro, Karlstad, Lidköping, Växjö, Markaryd, Borås, Kramfors, Härnösand, Sundsvall, Skellefteå, bland annat. Fler platser tillkommer.

En månads vinteride

Efter ett år fyllt av föreläsningar som aldrig förr tar jag paus en månad. Ska skriva på en novellsamling som ska komma nästa år. Känner tacksamhet för att jag haft så många uppdrag men nu tar glädjen att få skriva över ett tag. Hoppas ni är sugna på en ny bok av mig.

Sommaren innebär skrivtid.

Nu närmar sig vårterminen sitt sitt slut. Sommaren välkomnas. Ser fram emot att få komma igång med mitt eget författande igen. För det krävs lugn och ro, något som är svårt att få under terminerna då jag föreläser flitigt. En ny roman väntar, en novellsamling och sedan ett nytt teatermanus. Så om det blir en regnig sommar kommer jag inte att beklaga mig, även om jag älskar solen, ljuset och värmen.

Värmländsk bokmässa i Karlstad.

Fredagen den 31 oktober och lördagen den 1 november finns jag som utställare på den Värmländska bokmässan i Karlstad. Jag delar utrymme med min gode vän, galleristen Lajos Flesser som kommer att visa illustrationer från nyutgåvan av Nils Holgerssons underbara äventyr, signerade Bengt Olson. Grafiska blad finns till försäljning. Även Flessers berömda bild av Ingo Johansson, som han sparade under sin tid som boxare, finns att beskåda och köpa. Jag kommer förutom att sälja förlagets egna böcker att erbjuda antikvariska böcker. Bokmässan äger rum på Carlstad Congress Center. Öppettider 10.00-17.00.

Hålltider på Bok och Bibliotek 2014.

För er som är på Bokmässan vill jag informera var jag finns. Har ingen egen monter i år. Här följer alla hålltider:Torsdag 25/9 träffas jag kl. 10.00-10.20 i DN:s monter F01:39. Då är jag tillsammans med Martin Widmark och Reza Sahle från Berättarministeriet. Kl. 10.20-10.40 samtalar jag med Jan Gradvall och Dilsa Demirbag-Sten. Senare samma dag 12.20-12.40 finns jag i Bonniers barnmonter B04:02. Då tillsammans med Reza från Berättarminsiteriet. Moderator är Cloette van Luik. Rubrik: ”Så tänder vi läsgnistan hos barn”.Fredag 26/9 är jag åter i DN:s monter kl. 10.00-10.20, då tillsammans med Dilsa Demirbag-Sten och Stina Wirsén. Moderator Cloette van Luik. Vid det tillfället kommer jag att få motta Riksskådebanans kulturpris 2014. Kl. 12.00-12.30 är jag hos Svensk Biblioteksförening under rubriken: ”Bibliotekarien + Berättarministeriet = Kärlek”. Vi kommer under dessa samtal att beröra vilka konsekvenser de sjunkande resultaten när det gäller läsförmågan hos unga är för de unga men också för samhället och hur de påverkar demokratin. Vi lyfter också frågan om vad som behöver göras för att vända utvecklingen och hur vi kan tända läsgnistan.Lördag 27/9 kommer jag kl. 13.00-13.30 att mottaga Björn Ranelids pris, som delas ut i samarbete med Lärarnas Riksförbund i deras monter C04:20, av Ranelid personligen. Kom gärna dit, det skulle glädja mig mycket.Söndagen den 28/9 deltar jag kl. 12.00 hos ABF, monter B09:19, i en kavalkad tillsammans med Henrik Johansson, Pia Lindestrand, Agneta Thomasin Svensson och Oscar Garcia från Föreningen Arbetarskrivare. Vi kommer att berätta om vår senaste hyllade antologi ”Det arbetande folket”.Resten av tiden kommer jag att mingla, gå på bra seminarier, besöka Värmlandsmontern för att träffa goa människor och höra på bra program, stanna var helst jag får lust, slå mig ner med en kopp kaffe och vara öppen för samtal med alla som är hågade. Min monter i år består av en axelväska där jag har några böcker och foldrar. Vi ses på mässan!

Björn Ranelidpriset 2014.

Den 20 maj på min födelsedag fick jag veta att jag skulle få årets Björn Ranelidspris. Dagen efter, på Björns födelsedag, blev det tillkännagivet officiellt. Priset delas ut på årets bokmässa i Göteborg lördagen den 27 september i Lärarnas Riksförbunds monter C 04:20. Ur motiveringen: ”Torgny Karnstedt är en av ordets och litteraturens främsta apostlar i Sverige”

Hela motiveringen:

Björn Ranelid och Lärarnas Riksförbund tillkännager i dag att Torgny Karnstedt är årets mottagare av Björn Ranelidpriset.

”Jag är en herde som vaktar flocken av ord, men ibland händer det att ett lamm springer bort eller att mamman blir riven till döds av ett rovdjur. Då sörjer jag och min själ sätter sig att vila på ett rosenblad. Ordet  väger ingenting och likväl är det mäktigare än allting annat i världen. Bokstäverna uppstår från döden när du läser dem. Ingen människa undgår språket i skrift och tal. Torgny Karnstedt är en av ordets och litteraturens främsta apostlar i Sverige. I mer än trettio år har han rest och verkat i det skriva och talade ordets tjänst på bibliotek, skolor, fabriker och olika företag i riket. Torgny Karnstedt är utbildad svetsare. Sedan 1990 har han varit författare och föreläsare på heltid. Han ser till att hålla gnistbildningen vid liv och fäller inte visiret när han möter skolelever som bjuder motstånd i den stund böcker och skrivande kommer på tal. Lyssnarna lämnar klassrummet med svetslågan i blicken. Han har mött åtminstone 300 000 (trehundratusen) barn och unga människor i Sveriges skolor och därtill lett skrivarkurser och skrivit skönlitterära böcker, artiklar, krönikor och essäer i olika ämnen. Han medverkat i många antologier. Torgny Karnstedt debuterade som författare år 1977 med romanen Slamfarmen och för densamma tilldelades han tidningen VI :s litteraturpris. det är en stor ära för mig och Lärarnas Riksförbund att få kungöra 2014 års mottagare av Björn Ranelidpriset.

Priset kommer att delas ut under Bokmässan i Göteborg, lördagen den 27 september i Lärarnas Riksförbunds monter C 04:20

Regionombud för Sveriges Författarförbund 

Författarförbundet är i färd med att bygga upp ett nätverk av regionombud som ska bevaka ordområdet inom kulturen. Det skrivna ordet är språk- och kulturbärande och en förutsättning för spridningen av demokratiska värden. Litteraturen är också ett eget konstområde och en vitaliserande kraft i samhället. Det är av stor vikt att skolan ges utrymme och resurser att arbeta med litteraturen som pedagogiskt verktyg där lustläsning och eget skrivande står i centrum. Bemannade, tillgängliga och välutrustade skolbibliotek skötta av utbildad personal borde vara en självklarhet men är det inte. I dag saknar många skolor skolbibliotek trots att det är inskrivit i lagen att så ska vara fallet. Vidare måste folkbiblioteken få möjlighet att arbeta med sitt läsfrämjande uppdrag. Vi vill verka för att professionella författare och översättare ska beredas utrymme att medverka i olika sammanhang och då arvoderas lägst i enlighet med de riktlinjer som Författarförbundets rekommenderat. Vi vill också se till att regionerna stöder läsfrämjande och litteraturspridande projekt som bygger på kvalitet, bredd och tillgänglighet. Vi vill också att regionerna ska verka för att ta emot fristadsförfattare. Jag är regionombud för Skåne och välkomnar alla som vill söka stöd i dessa frågor inom regionen att höra av sig för att stärka ordets värde och bygga nätverk.

Föreningen Arbetarskrivare

I mars valdes jag om till vice ordförande i Föreningen Arbetarskrivare för tredje året i rad. Ett hedersamt uppdrag. Vi är en rikstäckande förening som verkar för att lyfta fram människors arbete och vardag. Vi utvecklar berättarkonsten tillsammans, ger ut egna antologier, har krönikörer i de stora fackliga tidskrifterna. Vi ger de många i samhället en röst. Våra historier gör skillnad.  Vi erbjuder även skrivarkurser och delar ut stipendier. I år tilldelades vårt stipendium om 5000 kronor till Carola Ankarborg från Gävle.  Mer om henne och vår förening kan du läsa på vår hemsida: www.arbetarskrivare.se. Den 14 juni släpper vi vår nionde antologi – Det arbetande folket. Medverkar gör 35 medlemmar.

DAF-för-BR
691 thoughts on “Författaren

 1. Pingback: buy sildenafil online

 2. Pingback: what is duloxetine hcl dr 60 mg capsule

 3. Pingback: 1

 4. Pingback: viagra online generic

 5. Pingback: Duna 2021

 6. Pingback: viagra connect

 7. Pingback: ivermectin de 6

 8. Pingback: cialis india

 9. Pingback: 20mg cialis daily

 10. Pingback: effects of lexapro

 11. Pingback: cialis for sale online

 12. Pingback: cheap cialis online

 13. Pingback: treat ed

 14. Pingback: buy viagra online

 15. Pingback: viagra coupon

 16. Pingback: lipitor recall

 17. Pingback: online generic viagra

 18. Pingback: ivermectin buy nz

 19. Pingback: ivermectin where to buy for humans

 20. Pingback: viagra prescription online

 21. Pingback: lisinopril hydrochlorothiazide 20 25

 22. Pingback: online pharmacy viagra

 23. Pingback: medication from canada prices

 24. Pingback: legitimate canadian pharmaceuticals online

 25. Pingback: stopping taking lexapro

 26. Pingback: seroquel sleep aid

 27. Pingback: brand name for sertraline

 28. Pingback: stromectol clav 875

 29. Pingback: omeprazole and alcohol

 30. Pingback: does prozac make you gain weight

 31. Pingback: nelpa stromectol price

 32. Pingback: hcq 125mg

 33. Pingback: atorvastatin 40 mg what is it for

 34. Pingback: amlodipine besylate 2.5 mg

 35. Pingback: prednisone 10mg cost

 36. Pingback: purchase cialis online cheap

 37. Pingback: priligy public assessment report

 38. Pingback: cialis super active plus reviews

 39. Pingback: curved penis and cialis

 40. Pingback: hydroxychloroquine 70 mg

 41. Pingback: hydroxychloroquine 400

 42. Pingback: natural drugs for ed

 43. Pingback: medication online

 44. Pingback: ivermectil trial offer coupon

 45. Pingback: pfizer free viagra

 46. Pingback: regcialist.com

 47. Pingback: 24 7 online pharmacy

 48. Pingback: zithromax online

 49. Pingback: black market viagra

 50. Pingback: zithromax generic cost

 51. Pingback: buy zithromax 1000 mg online

 52. Pingback: canada pharmacy generic cialis

 53. Pingback: how quickly does cialis work

 54. Pingback: hizhnyak-07-08-2021

 55. Pingback: viagra insurance

 56. Pingback: side effects viagra

 57. Pingback: canadian pharmacy online reviews

 58. Pingback: psiholog

 59. Pingback: where to buy hydroxychloroquine for coronavirus

 60. Pingback: Suicide Squad 2

 61. Pingback: cialis soft tabs canadian pharmacy

 62. Pingback: yesmail.ru

 63. Pingback: psychophysics.ru

 64. Pingback: kremlin-team.ru

 65. Pingback: medunitsa.ru

 66. Pingback: KremlinTeam

 67. Pingback: link

 68. Pingback: hydroxychloroquine covid 19 treatment

 69. Pingback: gidonline-ok-google

 70. Pingback: hydroxychloroquine 200 mg tablet

 71. Pingback: side effects of hydroxychloroquine

 72. Pingback: cialis 20mg low price

 73. Pingback: A3ixW7AS

 74. Pingback: buy cialis toronto

 75. Pingback: online doctor prescription for viagra

 76. Pingback: cost of viagra

 77. Pingback: ukraine

 78. Pingback: vechernyy urgant

 79. Pingback: Porno

 80. Pingback: buy hydroxychloroquine online india

 81. Pingback: 66181

 82. Pingback: chernaya vodova

 83. Pingback: buy prescription drugs from india

 84. Pingback: hydroxychloroquine 200mg coupons

 85. Pingback: natural cure for ed

 86. Pingback: ivermectin 3mg pill

 87. Pingback: ivermectin coronavirus

 88. Pingback: stromectol pill

 89. Pingback: plaquenil price us

 90. Pingback: dapoxetine from mexico pharmacy

 91. Pingback: order plaquenil

 92. Pingback: stromectol cream

 93. Pingback: how does dapoxetine work best

 94. Pingback: buy ivermectin nz

 95. Pingback: hydroxychloroquine still used for covid 19

 96. Pingback: best pharmacy online

 97. Pingback: what is deltasone

 98. Pingback: blogery_i_dorogi 2 blogery_i_dorogi

 99. Pingback: blogery_i_dorogi

 100. Pingback: bender na4alo 2021

 101. Pingback: pain meds online without doctor prescription

 102. Pingback: what can i eat on a keto diet

 103. Pingback: keto diet plan for women

 104. Pingback: keto diet meatloaf

 105. Pingback: cytotmeds.com

 106. Pingback: doxy 200

 107. Pingback: mindful dating

 108. Pingback: podolsk-region.ru

 109. Pingback: chelovek-iz-90-h

 110. Pingback: Dating site

 111. Pingback: totally free online dating sites

 112. Pingback: soderzhanki-3-sezon-2021.online

 113. Pingback: Online dating sites

 114. Pingback: mature women dating

 115. Pingback: best place to buy generic viagra online

 116. Pingback: causes of ed

 117. Pingback: ed treatment drugs

 118. Pingback: valtrex lowest price

 119. Pingback: cheap medications online

 120. Pingback: safe buy cialis

 121. Pingback: tadalafil online pharmacy

 122. Pingback: can i buy cialis online

 123. Pingback: seo plan for ecommerce website

 124. Pingback: cialis online without prescription

 125. Pingback: when will cialis be over the counter 2017

 126. Pingback: can i buy cialis in uk

 127. Pingback: buy cialis online in canada

 128. Pingback: overnight cialisis on line

 129. Pingback: recommended canadian online pharmacies

 130. Pingback: how long before cialis kicks in

 131. Pingback: do canadian pharmacies verify prescriptions

 132. Pingback: buy cialis without perscription

 133. Pingback: no credit card adult dating sites

 134. Pingback: dating game online free

 135. Pingback: top

 136. Pingback: aussie cialis

 137. Pingback: buy ativan mexico

 138. Pingback: real cialis

 139. Pingback: prinivil drug cost

 140. Pingback: free dating websites without registration

 141. Pingback: site

 142. Pingback: lovoo premium testen

 143. Pingback: Ukrainskie-serialy

 144. Pingback: afisha-kinoteatrov.ru

 145. Pingback: prinivil 10 mg

 146. Pingback: buy very cheap prices fast delivery

 147. Pingback: buy tadalafil tablets

 148. Pingback: buy viagra cheaper

 149. Pingback: video

 150. Pingback: topvideos

 151. Pingback: kinoteatrzarya.ru

 152. Pingback: el chinito viagra

 153. Pingback: pfizer mx todo sobre viagra index

 154. Pingback: best payday loans cypress

 155. Pingback: can't see tinder matches

 156. Pingback: where can i buy tretinoin

 157. Pingback: retin a cream buy online

 158. Pingback: generic viagra overnight

 159. Pingback: projectio-freid

 160. Pingback: psy2022

 161. Pingback: psy

 162. Pingback: business cash advance pasco

 163. Pingback: news news news

 164. Pingback: 20mg usa

 165. Pingback: buy c5 cialis

 166. Pingback: walmart cialis

 167. Pingback: fastest delivery of generic cialis

 168. Pingback: 4569987

 169. Pingback: Zakhar Berkut hd

 170. Pingback: cialis without prescriptions canada

 171. Pingback: express scripts pharmacy

 172. Pingback: Chloromycetin

 173. Pingback: ed pills comparison

 174. Pingback: lasix 500 mg price

 175. Pingback: levitra oder viagra oder cialis

 176. Pingback: non prescription ed drugs

 177. Pingback: buy cialis tadalafil tablets

 178. Pingback: erectile dysfunction pills

 179. Pingback: finasteride 1 mg

 180. Pingback: finasteride buy online

 181. Pingback: tadalafil pill

 182. Pingback: amoxicillin 500 mg without a prescription

 183. Pingback: order clomid

 184. Pingback: buy cialis in cro

 185. Pingback: legal canadian prescription drugs online

 186. Pingback: viagra without prescription

 187. Pingback: web medical information

 188. Pingback: best ed pills

 189. Pingback: how plaquenil works

 190. Pingback: paxil erectile dysfunction

 191. Pingback: usa pharmacy india

 192. Pingback: neurontin substitutes

 193. Pingback: cheap online pharmacies from india

 194. Pingback: cialis dapoxetine

 195. Pingback: dapoxetine cialis

 196. Pingback: free shipping for cialis

 197. Pingback: college paper writing service

 198. Pingback: cheap essay

 199. Pingback: rogaine and propecia

 200. Pingback: example dissertation

 201. Pingback: zithromax capsules 250mg

 202. Pingback: cheap essay writing service online

 203. Pingback: essay writers toronto

 204. Pingback: neurontin prices

 205. Pingback: thesis proposal help

 206. Pingback: zithromax for sale online

 207. Pingback: custom essays writing service

 208. Pingback: thesis to book

 209. Pingback: prescription without a doctor's prescription

 210. Pingback: sat essay help

 211. Pingback: where can i buy metoclopramide 10mg

 212. Pingback: synthroid vs generic

 213. Pingback: diflucan oral

 214. Pingback: walmart priligy

 215. Pingback: clomid and multiples

 216. Pingback: buy prednisolone

 217. Pingback: doxycycline price walgreens

 218. Pingback: viagra over the counter walmart

 219. Pingback: where can i purchase zithromax online

 220. Pingback: viagra cost

 221. Pingback: cheap viagra online

 222. Pingback: albuterol 5931057922

 223. Pingback: ivermectin virus

 224. Pingback: online doctor prescription for viagra

 225. Pingback: atorvastatin 20 mg usa

 226. Pingback: azithromycin price canada

 227. Pingback: lasix without a prescription

 228. Pingback: augmentin 600

 229. Pingback: generic pills for sale

 230. Pingback: terbinafine 250 mg nz

 231. Pingback: lamotrigine 25mg no prescription

 232. Pingback: why is business ethics important essay

 233. Pingback: i need help writing my essay

 234. Pingback: writing essay my holiday

 235. Pingback: write my fluid mechanics research paper

 236. Pingback: cheap essay writing service

 237. Pingback: what is cialis

 238. Pingback: buy viagra online usa

 239. Pingback: viagra precios

 240. Pingback: cialis vs viagra effectiveness

 241. Pingback: where can i buy azathioprine

 242. Pingback: buy myambutol

 243. Pingback: how much does generic viagra cost

 244. Pingback: buying cialis

 245. Pingback: buy floxin

 246. Pingback: cialis

 247. Pingback: loperamide coupon

 248. Pingback: how to identify original cialis

 249. Pingback: cost of sumatriptan

 250. Pingback: generic nitrofurantoin

 251. Pingback: cephalexin tablets

 252. Pingback: hydrochlorothiazide 5mg united kingdom

 253. Pingback: generic viagra online canada

 254. Pingback: lasix 100mg

 255. Pingback: viagra without a doctor prescription canada

 256. Pingback: what dosage of zithromax for chlamydia

 257. Pingback: where to buy medicine: "ivermectin"?

 258. Pingback: nitrofurantoin purchase

 259. Pingback: hoe lang werkt viagra pil

 260. Pingback: waar koop ik cialis

 261. Pingback: where can you buy cialis online

 262. Pingback: what is the side effects of viagra tablets

 263. Pingback: alendronate 35mg pricealendronate australia

 264. Pingback: top ed pills

 265. Pingback: ed dysfunction treatment

 266. Pingback: gpckszwm

 267. Pingback: tamsulosin otc

 268. Pingback: ed pills online

 269. Pingback: estradiol usa

 270. Pingback: cheap cialis

 271. Pingback: gktyzbhx

 272. Pingback: how to buy erythromycin 250 mg

 273. Pingback: generic cialis in india

 274. Pingback: 141genericExare

 275. Pingback: order permethrin 30g

 276. Pingback: amitriptyline no prescription

 277. Pingback: viagra

 278. Pingback: how to buy venlafaxine 75 mg

 279. Pingback: buy viagra in philippines

 280. Pingback: bisacodyl price

 281. Pingback: doxycycline tablets

 282. Pingback: order oxybutynin 5 mg

 283. Pingback: phenytoin 100mg tablet

 284. Pingback: buy viagra without prescription

 285. Pingback: cheapest fluconazole

 286. Pingback: generic cialis tadalafil 20mg

 287. Pingback: acetazolamide 250mg for sale

 288. Pingback: 20 mg generic sildenafil

 289. Pingback: how to purchase tolterodine

 290. Pingback: trazodone usa

 291. Pingback: cheap desmopressin mcg

 292. Pingback: rosuvastatin coupon

 293. Pingback: cialis/generic

 294. Pingback: cost of warfarin

 295. Pingback: meds without a doctor prescription

 296. Pingback: carvedilol 12.5 mg without a prescription

 297. Pingback: prochlorperazine united states

 298. Pingback: canadian pharmacy ezzz viagra

 299. Pingback: clozapine 25mg tablet

 300. Pingback: tadalafil

 301. Pingback: clindamycin 150mg without a prescription

 302. Pingback: viagra click here info buy cialis

 303. Pingback: loratadine cost

 304. Pingback: cialis daily online

 305. Pingback: tadalafil generic

 306. Pingback: ciprofloxacin over the counter

 307. Pingback: cheap cephalexin

 308. Pingback: citalopram tablets

 309. Pingback: free cialis in canada

 310. Pingback: celecoxib uk

 311. Pingback: cheap cefuroxime

 312. Pingback: where can i buy clonidinemg

 313. Pingback: cheap buspirone

 314. Pingback: olmesartan without a prescription

 315. Pingback: dutasteride 0,5mg no prescription

 316. Pingback: viagra

 317. Pingback: anastrozole generic

 318. Pingback: buy donepezil

 319. Pingback: atomoxetine over the counter

 320. Pingback: leflunomide united states

 321. Pingback: meclizine 25mg online

 322. Pingback: glimepiride cost

 323. Pingback: fexofenadine tablet

 324. Pingback: ed drugs online from canada

 325. Pingback: how to buy spironolactone 25mg

 326. Pingback: pioglitazone pharmacy

 327. Pingback: aripiprazole 15 mg without a doctor prescription

 328. Pingback: where can i buy amoxocillin

 329. Pingback: escitalopram 10mg united states

 330. Pingback: furosemide 40 mg online

 331. Pingback: tadalafil over the counter

 332. Pingback: sildenafil tablets

 333. Pingback: zyvox 600mg medication

 334. Pingback: where can i buy zyprexa 5mg

 335. Pingback: buy viagra uk online

 336. Pingback: zyloprim price

 337. Pingback: how to purchase zovirax 400 mg

 338. Pingback: zithromax 500 without prescription

 339. Pingback: blog link

 340. Pingback: buy zestril

 341. Pingback: cialis sublingual

 342. Pingback: zanaflex 2 mg australia

 343. Pingback: wellbutrin price

 344. Pingback: voltaren australia

 345. Pingback: where can i buy verapamil 40mg

 346. Pingback: valtrex 500 mg generic

 347. Pingback: tricor medication

 348. Pingback: toprol 100mg over the counter

 349. Pingback: thorazine 50 mg canada

 350. Pingback: is viagra over the counter

 351. Pingback: buy tenormin 25mg

 352. Pingback: viagra without a doctor prescription

 353. Pingback: spiriva 9 mcg uk

 354. Pingback: skelaxin 400 mg tablets

 355. Pingback: singulair 4mg over the counter

 356. Pingback: rogaine without prescription

 357. Pingback: robaxin 500mg for sale

 358. Pingback: risperdal australia

 359. Pingback: zyrtec 70 otc

 360. Pingback: revatio 20mg online pharmacy

 361. Pingback: retin-a cream 0.05% without a prescription

 362. Pingback: remeron australia

 363. Pingback: zyrtec hives relief

 364. Pingback: reglan australia

 365. Pingback: cefdinir antibiotic

 366. Pingback: pyridium 200 mg over the counter

 367. Pingback: can i buy amoxicillin over the counter

 368. Pingback: pulmicort uk

 369. Pingback: pfizer viagra eservice

 370. Pingback: provigil usa

 371. Pingback: protonix united states

 372. Pingback: order proscar 5mg

 373. Pingback: viagra

 374. Pingback: procardia without a doctor prescription

 375. Pingback: cheap viagra

 376. Pingback: proair inhaler 100 mcg tablets

 377. Pingback: prilosec cheap

 378. Pingback: prevacid australia

 379. Pingback: prednisolone no prescription

 380. Pingback: canada drugs online

 381. Pingback: plaquenil cost

 382. Pingback: phenergan over the counter

 383. Pingback: periactin 4mg for sale

 384. Pingback: approved canadian online pharmacies

 385. Pingback: viagra gives me a headache

 386. Pingback: nortriptyline over the counter

 387. Pingback: Hydrea

 388. Pingback: motrin 200 mg price

 389. Pingback: Cialis Professional

 390. Pingback: mobic for sale

 391. Pingback: generic Zovirax

 392. Pingback: Dipyridamole

 393. Pingback: canadian online pharmacy

 394. Pingback: micardis 20mg tablet

 395. Pingback: best online pharmacy stores

 396. Pingback: men's ed pills

 397. Pingback: does walmart have viagra

 398. Pingback: where can i buy meclizine 25mg

 399. Pingback: cheapest macrobid

 400. Pingback: luvox coupon

 401. Pingback: where can i buy lopressor 25mg

 402. Pingback: generic pills

 403. Pingback: cheapest lopid

 404. Pingback: generic viagra canada

 405. Pingback: levaquin 750 mg without a doctor prescription

 406. Pingback: lamisil 250 mg medication

 407. Pingback: indocin united states

 408. Pingback: buy zithromax 500mg online

 409. Pingback: imuran pills

 410. Pingback: canadian pharmacy meds

 411. Pingback: viagra generic name

 412. Pingback: over the counter viagra substitute walgreens

 413. Pingback: where to buy viagra

 414. Pingback: click site

 415. Pingback: viagra for sale

 416. Pingback: imodium coupon

 417. Pingback: cialis generic

 418. Pingback: cialis for sale

 419. Pingback: imitrex 100 mg australia

 420. Pingback: pharmacy

 421. Pingback: cialis pill

 422. Pingback: imdur nz

 423. Pingback: hyzaar australia

 424. Pingback: geodon otc

 425. Pingback: new ed drugs

 426. Pingback: essay writing company reviews

 427. Pingback: how to purchase flonase nasal spray

 428. Pingback: cost of flomax 0,2mg

 429. Pingback: generic Cipro

 430. Pingback: etodolac 300mg for sale

 431. Pingback: where to buy erythromycin 500 mg

 432. Pingback: elavil online pharmacy

 433. Pingback: generic drugs

 434. Pingback: dramamine cheap

 435. Pingback: doxycycline online

 436. Pingback: diltiazem tablets

 437. Pingback: buy differin

 438. Pingback: cheap diamox 250 mg

 439. Pingback: depakote 250mg united kingdom

 440. Pingback: ddavp 0.1mg medication

 441. Pingback: dapsone 1000caps coupon

 442. Pingback: research methodology thesis

 443. Pingback: how to find someone to write my paper

 444. Pingback: phd thesis help

 445. Pingback: generic viagra

 446. Pingback: need help writing a research paper

 447. Pingback: cymbalta generic

 448. Pingback: essay writing service discount code

 449. Pingback: dissertation chapters

 450. Pingback: essay writing help for high school students

 451. Pingback: United healthcare viagra

 452. Pingback: order crestor 5 mg

 453. Pingback: customessaywriterbyz.com

 454. Pingback: real viagra for less

 455. Pingback: cozaar otc

 456. Pingback: help 123 essay

 457. Pingback: Canadian viagra 50mg

 458. Pingback: coumadin nz

 459. Pingback: coreg coupon

 460. Pingback: cost of combivent 50/20 mcg

 461. Pingback: cialis levitra

 462. Pingback: symbicort inhaler 160/4,5mcg usa

 463. Pingback: colchicine 0,5mg canada

 464. Pingback: US viagra sales

 465. Pingback: clozaril purchase

 466. Pingback: clonidine 0,1mg for sale

 467. Pingback: clomid 50mg purchase

 468. Pingback: Buy viagra without rx

 469. Pingback: cleocin 300mg australia

 470. Pingback: sildenafil pills buy

 471. Pingback: automatic paper writer

 472. Pingback: essay writing service uk best

 473. Pingback: online essay help

 474. Pingback: buy an essay online cheap

 475. Pingback: write an argument essay

 476. Pingback: viagra singapore

 477. Pingback: trusted essay writing service

 478. Pingback: buy nothing day essay

 479. Pingback: how to assign oxidation number

 480. Pingback: assignment define

 481. Pingback: viagra hawaii

 482. Pingback: custom essay writing

 483. Pingback: how much is sildenafil 50 mg

 484. Pingback: cbd oil for chronic pain

 485. Pingback: instant online payday loans

 486. Pingback: sildenafil 1mg

 487. Pingback: cbd oil for dogs with cancer

 488. Pingback: cbd rich hemp oil benefits

 489. Pingback: purchase viagra usa

 490. Pingback: cbd hemp oil for sale

 491. Pingback: viagra order in united states

 492. Pingback: sildenafil products

 493. Pingback: benefits of cbd rich hemp oil

 494. Pingback: cbd oil and blood pressure

 495. Pingback: sildenafil buy online without a prescription

 496. Pingback: cbd oil 300mg

 497. Pingback: amoxicillin 500 mg purchase without prescription

 498. Pingback: cbd oil for sale on amazon

 499. Pingback: personal loans tulsa

 500. Pingback: apply for payday loans online

 501. Pingback: speedy cash

 502. Pingback: generic viagra revatio

 503. Pingback: quick loans in maryland

 504. Pingback: best installment loans

 505. Pingback: Pfizer viagra canada

 506. Pingback: fast payday loans

 507. Pingback: buy viagra online canada

 508. Pingback: most trusted payday loans online

 509. Pingback: personal loans charlotte nc

 510. Pingback: car insurance price

 511. Pingback: car insurance quotes 21

 512. Pingback: car insurance texas

 513. Pingback: automobile insurance quotes florida

 514. Pingback: cialis online

 515. Pingback: cheapest online car insurance quotes

 516. Pingback: viagra 100mg generic

 517. Pingback: sr22 insurance

 518. Pingback: car insurance online now

 519. Pingback: viagra canada paypal

 520. Pingback: insurance car companies

 521. Pingback: car insurance quotes comparison sites

 522. Pingback: nationwide insurance

 523. Pingback: generic cialis

 524. Pingback: golden nugget online casino

 525. Pingback: online casino

 526. Pingback: chumba casino

 527. Pingback: casino

 528. Pingback: casino moons online casino

 529. Pingback: free slots online

 530. Pingback: best casino games

 531. Pingback: gambling casino

 532. Pingback: sugarhouse casino online nj

 533. Pingback: buy generic drugs

 534. Pingback: casino online real money

 535. Pingback: viagra.com

 536. Pingback: how to buy claritin

 537. Pingback: cipro without a doctor prescription

 538. Pingback: dog antibiotics without vet prescription

 539. Pingback: cost of cephalexin 500mg

 540. Pingback: cost of celexa

 541. Pingback: celebrex pharmacy

 542. Pingback: ceftin 500 mg without a prescription

 543. Pingback: catapres no prescription

 544. Pingback: cialis online

 545. Pingback: buy cialis

 546. Pingback: best viagra online

 547. Pingback: calcium carbonate 500 mg without a prescription

 548. Pingback: buy viagra

 549. Pingback: generic cialis no prescription

 550. Pingback: cephalexin 500 good rx

 551. Pingback: how to buy Biaxin 500 mg

 552. Pingback: cialis price in canada

 553. Pingback: cheap viagra online canada pharmacy

 554. Pingback: benicar 20mg australia

 555. Pingback: baclofen 10 mg price

 556. Pingback: buy viagra online ireland

 557. Pingback: buy avodart 0,5mg

 558. Pingback: where can i buy atarax 10 mg

 559. Pingback: mexico cialis

 560. Pingback: ashwagandha 60caps no prescription

 561. Pingback: how to buy tamoxifen 10 mg

 562. Pingback: cheapest arimidex 1 mg

 563. Pingback: viagra price in malaysia

 564. Pingback: aricept 5 mg no prescription

 565. Pingback: strattera 25 mg pills

 566. Pingback: arava 20mg cost

 567. Pingback: antivert 25mg prices

 568. Pingback: cleckleyfloors.com

 569. Pingback: where can i buy antabuse 500 mg

 570. Pingback: amoxicillin 250 mg online

 571. Pingback: buy allegra 120 mg

 572. Pingback: viagra

 573. Pingback: aldactone 25 mg otc

 574. Pingback: actos 30 mg tablets

 575. Pingback: abilify 10mg over the counter

 576. Pingback: legit canadian online pharmacy

 577. Pingback: viagra

 578. Pingback: finasteride 5 mg cheap

 579. Pingback: viagra cost

 580. Pingback: cost of lexapro 20 mg

 581. Pingback: propecia 5mg prices

 582. Pingback: canadian pharmacy

 583. Pingback: lasix 40mg cost

 584. Pingback: levitra 60 mg pharmacy

 585. Pingback: generic cialis

 586. Pingback: sildenafil 50 mg price

 587. Pingback: lm360.us

 588. Pingback: Cialis 60 mg usa

 589. Pingback: buy sildenafil

 590. Pingback: order Cialis 20 mg

 591. Pingback: https://www.azhydroxychloroquine.com

 592. Pingback: Cialis 60mg cheap

 593. Pingback: Cialis 10mg generic

 594. Pingback: cialis pills

 595. Pingback: viagra buy

 596. Pingback: cheap Cialis 60mg

 597. Pingback: cialis generic tadalafil

 598. Pingback: Cialis 60 mg generic

 599. Pingback: where to buy viagra

 600. Pingback: Cialis 40 mg united kingdom

 601. Pingback: Cialis 40mg australia

 602. Pingback: buy hydroxychloroquine

 603. Pingback: Cialis 40 mg pharmacy

 604. Pingback: Viagra 120mg no prescription

 605. Pingback: http://grassfed.us

 606. Pingback: online viagra

 607. Pingback: cialis coupon

 608. Pingback: Viagra 130mg pills

 609. Pingback: cheap Viagra 200 mg

 610. Pingback: Viagra 100mg uk

 611. Pingback: cheap sildenafil

 612. Pingback: Viagra 25 mg pills

 613. Pingback: Viagra 100 mg coupon

 614. Pingback: how to buy Viagra 200mg

 615. Pingback: Viagra 150 mg purchase

 616. Pingback: buy generic cialis australia

 617. Pingback: viagra hong kong where to buy

 618. Pingback: sildenafil 100mg price

 619. Pingback: where can i buy cheap viagra in australia

 620. Pingback: http://cialistodo.com

 621. Pingback: buy viagra online no prescrip

 622. Pingback: online casinos real money

 623. Pingback: real money online casino

 624. Pingback: safe viagra on the web

 625. Pingback: buy viagra cheap

 626. Pingback: canadian pharmacy cialis

 627. Pingback: buy viagra new york

 628. Pingback: sildenafil

 629. Pingback: buy cialis online reddit

 630. Pingback: viagra pill

 631. Pingback: viagra canada

 632. Pingback: generic sildenafil

 633. Pingback: viagra pills for sale

 634. Pingback: buy viagra

 635. Pingback: viagra cheap

 636. Pingback: free casino games

 637. Pingback: online casino real money usa

 638. Pingback: best online casino usa

 639. Pingback: slots real money

 640. Pingback: new cialis

 641. Pingback: cialis internet

 642. Pingback: buy viagra no prescription required

 643. Pingback: cialis generic

 644. Pingback: slots online

 645. Pingback: online casino voucherstation

 646. Pingback: best online australian casinos

 647. Pingback: cialis 5 mg

 648. Pingback: best real money online casinos

 649. Pingback: casinos

 650. Pingback: compare prices viagra generic 100mg

 651. Pingback: viagra for sale

 652. Pingback: cash advance

 653. Pingback: payday loans online

 654. Pingback: how long does cialis last

 655. Pingback: payday loans online

 656. Pingback: order careprost eyelash free shipping

 657. Pingback: tadalafil vs sildenafil

 658. Pingback: chewable viagra 100mg

 659. Pingback: online casino slots no download

 660. Pingback: live casino slots online

 661. Pingback: generic viagra cost

 662. Pingback: casino games online

 663. Pingback: buy cialis

 664. Pingback: best online casino

 665. Pingback: sildenafil 100mg price walmart

 666. Pingback: levitra

 667. Pingback: generic vardenafil

 668. Pingback: cialis mastercard

 669. Pingback: online canadian pharmacy

 670. Pingback: hydroxychloroquine mexico over the counter

 671. Pingback: cheapest ed pills online

 672. Pingback: cheapest ed pills online

 673. Pingback: new ed pills

 674. Pingback: cheap viagra

 675. Pingback: can you buy chloroquine over the counter

 676. Pingback: buy generic viagra online

 677. Pingback: careprost

 678. Pingback: cialis 5 mg

 679. Pingback: generic cialis 2019

 680. Pingback: when will cialis be over the counter

 681. Pingback: over the counter viagra

 682. Pingback: order cialis online

 683. Pingback: buy ciprofloxacin

 684. Pingback: tadalafil without a doctor's prescription

 685. Pingback: fast shipped viagra from canada

 686. Pingback: generic ventolin

 687. Pingback: Buy viagra brand

 688. Pingback: Brand name viagra

 689. Pingback: cost of cialis

 690. Pingback: buy cialis online

 691. Pingback: Generic viagra next day deliveryNotiser:

Föreläsaren

Besvärliga tider – nya möjligheter. I dessa tider med Covid 19 och global pandemi har vi kulturarbetare drabbats hårt. Vi har förlorat vår ekonomiska bas,...

Förlaget
Slamfarmen i jubileumsutgåva.

Med anledning av att min debutroman Slamfarmen, en bok som kraftigt hyllades av kritikerna och läsarna, fyllde 40 år gav jag ut...

Författaren
Slamfarmen åter aktuell. 

1977 debuterade jag med den uppmärksammade och kritikerrosade romanen Slamfarmen som bygger på mina dagboksanteckningar från ett tungt och farligt arbete på...