Språket som verktyg!

Nya tider -nya möjligheter

Jag flyttade till Nora sommaren 2023, efter att ha bott i Båstad i tretton år. För andra gången går flyttlasset i den riktningen, på 70-talet från Helsingborg till Värmland och denna gången till Bergslagen. Jag lämnade samtidigt ett uppdrag som ordförande i en stor Bostadsrättsförening och kan nu åter fokusera på mitt författarskap. Har påbörjat ett omfattande och spännande skrivprojekt, något som jag känner att jag både vill och måste få ur mig. I de här omgivningarna finner jag både lugn och ro, men här finns också många av de skolor som erbjuder mig att föreläsa och leda skrivarverkstäder, vilket jag gärna gör. att möta unga människor och få ge lärarna ett stöd i deras viktiga arbete är mycket meningsfullt.
Comments are closed.Notiser:

Nya tider -nya möjligheter

Jag flyttade till Nora sommaren 2023, efter att ha bott i Båstad i tretton år. För andra gången går flyttlasset i den riktningen, på...

Föreläsaren
Ny utgångspunkt i Bergslagen

Sommaren 2023 flyttade jag till Nora efter att ha bott i Båstad i tretton år. Bytte havet, ljuset och horisonten...

Förlaget
Slamfarmen i jubileumsutgåva.

Med anledning av att min debutroman Slamfarmen, en bok som kraftigt hyllades av kritikerna och läsarna, fyllde 40 år gav jag ut...

Författaren
Slamfarmen åter aktuell. 

1977 debuterade jag med den uppmärksammade och kritikerrosade romanen Slamfarmen som bygger på mina dagboksanteckningar från ett tungt och farligt arbete på...